In de periode van 24 november t/m 1 januari zullen er GEEN bestellingen worden verzonden.

Borrelhapjes

Zin in een koud buffet, maar geen zin of tijd om te koken? Een verjaardag, een kleine receptie, en trek in iets aparts? Bretagne aan Tafel zoekt steeds naar nieuwe producten en recepten. En die recepten zijn leuk voor wie veel tijd heeft en eens iets wil uitproberen, maar veel uitproberen met dure producten heeft zo zijn nadelen. Het loopt nogal eens in de papieren, en soms kun je niet alle ingrediënten vinden die het Franse recept voorschrijft, of heb je er maar een klein beetje van nodig..

Gevulde Cherrytomaatjes

Houdt u van vis? Dan zijn de borrelhapjes van Bretagne aan Tafel een schot in de roos! Heel populair zijn de cherrytomaatjes gevuld met visrillettes of tonijn in een marinade met wakame. Hartige hapjes zoals u ze in Nederland niet elders tegenkomt.

U kunt voor de vulling van de cherrytomaatjes kiezen uit:

  • rillettes van tonijn met wakame
  • rillettes van tonijn met dragon
  • rillettes van makreel met citroen
  • rillettes van makreel met diverse soorten zeewier
  • rillettes van sardines met twee kruiden
  • rillettes van zalm
  • tonijn in een fijne marinade met wakame

De cherrytomaatjes kunnen met een vulling naar wens besteld worden.

Prijzen:

Visrillettes per 25 cherrytomaatjes
(2 visrillettes naar keuze)

€19,99

Tonijn in een fijne marinade met wakame per 25 cherrytomaatjes

€22,50

Cupjes met eendenrillettes

Toch liever vlees? Denk dan eens aan deze cupjes gevuld met heerlijke eendenrillettes van de Ferme du Luguen. Een hele verrassende en bijzondere smaak! De cupjes worden versierd met een stukje originele Franse cornichon, u weet wel, die venijnige Franse augurkjes die zo heerlijk afsmaken..

Deze cupjes zijn in twee varianten te bestellen: met de bekroonde eendenrillettes of met de superzachte eendenrillettes met foie gras.

Prijzen:

Cupjes met eendenrillettes per 25 stuks

€24,99

Cupjes met eendenrillettes met foie gras per 25 stuks:

€27,99

Tapasschotels

Vlees- en vishapjes, kazen, kleine gevulde paprika’s, olijven, etc. Mooi en afwisselend.

Prijs:

Per persoon
(vanaf 2 personen)

€12,49

Chantilly met langoustine of kreeft

Stelt u zich eens voor, als amuse, een glaasje van deze heerlijke romige langoustine- of kreeftenmousse, versierd met een snufje groene anijs en vurige ‘piment d’Espelette’ – de pittige, dieprode peper uit het zuiden van Frankrijk.. Heerlijk bij een glas mooie droge witte wijn.

U kunt ook als voorgerecht per persoon een glaasje kreeften- en een glaasje langoustinemousse serveren, ‘aangekleed’ met enkele Hollandse garnaaltjes of per glaasje een scampi.

Prijzen:

Amuseglaasje met chantilly van suprême de langoustine, per 6 stuks:

€8,49

Amuseglaasje met chantilly van kreeft,
per 6 stuks:

€9,49

Bretons Bordje

Wilt u eens van alles wat? Gewoon proberen? Hartig en zoet? Denk dan eens aan een Bretons Bordje. U heeft in één keer een eigen klein koud buffet, alleen nog wat wijn erbij en klaar is Kees. Dit feestelijke bordje is te bestellen vanaf 4 personen, en omvat:

  • 3 cherrytomaatjes met verschillende vulling;
  • 2 cupjes eendenrillettes
  • 2 cupjes scharrelvarkenpâté ‘aux fines algues’ (met fijne zeewier)
  • 1 glaasje chantilly au suprême de langoustines
  • 1 stuk Far Breton

Prijs:

Per persoon
(bij minimum afname van 4 Bordjes)

€14,99

Het Bretons Bordje is uit te breiden met een selectie Bretonse kaas. Per persoon:

€2,50

Terug…