Cervoise
 

2,29

fles, 33 cl.

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis

Categorie:

Productbeschrijving

Dit iets zoete bier is gemaakt op traditioneel Gallische wijze: met een kruiding van 7 planten en een vleugje honing. Dat klinkt medicinaal, maar niets is minder waar. Het is bier met karakter. Het is bier met een prachtige kleur, geurig, met 6% alcohol. Serveertip: in een bokaal op een temperatuur van 8 – 12 graden, dus niet te koud..

De Brasserie Lancelot

Deze brouwerij is gevestigd in het schilderachtige Le Roc St. André in het midden van Bretagne en is gestart in 1990 in een landhuis dat heeft toebehoord aan Hertogin Anne. Aan haar is het Duchesse Anne Triple, een tripel-bier, gewijd.
Inmiddels is de brouwerij gevestigd in een oude goudmijn, en maakt een hele rij ‘vaste’ bieren het hele jaar door maar ook speciaal – bieren ter gelegenheid van speciale evenementen. De brouwerij roept graag een sprookjesachtige sfeer op, zeg maar ‘terug in de tijd’ naar de riddertijd en middeleeuwen, en besteedt buitengewoon veel aandacht aan haar etiketten. Die zijn al collector’s items. Maar het gaat natuurlijk om het bier: en het proefpanel van Bretagne aan Tafel was erg verrast door de afwisseling in smaak en de goede kwaliteit van de diverse geproefde bieren. Oordeelt u zelf..

Recepten