Eendentournedos met foie gras

8,99

Ca. 160 gram

Op bestelling, leverdatum begin 11 feb. 2019

Informatie over de levering van verse producten vindt u bij Veelgestelde vragen.

Categorie:

Productbeschrijving

Wie zin heeft in ‘iets anders’ kan deze prachtige tournedos van zacht eendenborstvlees gevuld met eendenlever overwegen. U hoeft hem slechts kort te bakken om het vlees zacht en mals te houden. Deze tournedos is afkomstig van de Ferme du Luguen, en dat garandeert kwaliteit!

De tournedos worden op bestelling vers ingekocht door Bretagne aan Tafel en i.v.m. de houdbaarheid en het vervoer direct ingevroren. U ontvangt dus een diepvriesproduct. Laat het voor gebruik langzaam ontdooien in uw koelkast.

Recepten

Verwarm een bakpan tot hij goed heet is en bak de tournedos zonder toegevoegde vetstof (zoals boter of eendenvet) op hoog vuur gedurende 30 seconden per kant even aan.
Zet het vuur zacht en laat de tournedos nog 2 tot 3 minuten per kant zachtjes bakken, en strooi op één kant Fleur de sel (fijn zeezout) en op de andere kant vers gemalen peper. Het vlees moet rosé zijn.

Lekker met groenten of fruit van het seizoen, maar ook heerlijk met een cranberrysaus.