Hele eendenlever
in wekpot

18,6926,39

Foie gras entier en verrine.

Op bestelling, leverdatum begin 11 feb. 2019

Wissen
SKU: Niet beschikbaar. Categorie:

Productbeschrijving

Deze bijzondere foie gras is door het huis Ferme du Luguen ambachtelijk en op lage temperatuur bereid zodat hij zacht is. Vers wordt de foie gras in mooie plakken geserveerd. Uit een wekpot wordt de lever daarentegen geserveerd op (versgeroosterde) toast gemaakt van een goede ‘pain de campagne’ (boeren landbrood). Het vet wordt erbij geserveerd om het geheel een mooie zachte smaak te geven.Gooi dat vet dus niet weg! Het is heerlijk bij het apéritief.

Serveersuggestie: Zet de toast met foie gras altijd in de koelkast voor gebruik!

De foie gras kan ook worden geserveerd als voorgerecht. Serveer dan stukjes foie gras op een bedje van sla met bv. uiencompôte, vijgencompôte of de karamel van citrusvruchten. Serveer er altijd brood bij!

Recepten

Serveersuggestie: Zet de toast met foie gras altijd in de koelkast voor gebruik!

De foie gras kan ook worden geserveerd als voorgerecht. Serveer dan stukjes foie gras op een bedje van sla met bv. uiencompôte, vijgencompôte of de karamel van citrusvruchten. Serveer er altijd brood bij!