Emietté de thon Germon
à l’algue wakamé

4,79

Germon tonijnsnippers vermengd met wakamé

Verzend-/afhaaldatum 3 aug. 2017

 

Deel dit artikel met anderen

google

Productbeschrijving

Mooie stukken uit het smakelijkste deel van de Germon-tonijn (het rugstuk) met fijngesneden stukjes verse wakamé en een heerlijke marinade op basis van ui, witte wijn, witte wijnazijn, olijfolie, koolzaadolie, zout, peper en koriander.

Serveer dit bijzondere product goed koud. U kunt deze émietté als voorgerecht opdienen, bijvoorbeeld met gerookte zalm of een andere koude vissoort op een bedje van salade, maar ook verwerken in een hoofdschotel, bijvoorbeeld als een pesto met tagliatelle. Maar misschien is deze bijzondere tonijnbewerking nog het lekkerst als begeleiding van uw apéritief:

  • bijvoorbeeld in losse witlofblaadjes op een schotel van slabladeren met in het midden een garnering van tomaat en citroenschijfjes. De zachtheid van de vis en de stevigheid van het witlofblad vormen een mooi contrast;
  • in kleine, uitgeholde tomaatjes, met een half-open dekseltje – een simpele, frisse en snelle bereiding;
  • op kleine, warme blinis
  • of in kleine cocktailglaasjes met onderin een schijfje cherrytomaat en daarboven een kleine portie van het tonijnmengsel. Serveren met een klein lepeltje.

(90 gr.)

Recepten