Rillettes de thon à la
Parmesane

3,25

Rillettes van tonijn met Parmezaanse kaas

Netto gewicht: 60 gram.

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Wilt u weer eens wat anders? Probeer dan deze rillettes van tonijn met Parmezaanse kaas. De blikjes van La belle-iloise van het schiereiland Quiberon in het zuiden van Bretagne brengen de zon en zee bij u in huis. U kunt prachtige borrelhapjes maken door een aantal blikjes met verschillende smaken te gebruiken: serveer de inhoud op kamertemperatuur op toast.

Samenstelling: witte Germon tonijn (50%), varkensvet (18,4%), uien, water, rode paprika, parmezaanse kaas (3,5%), tomatenpuree, witte wijn, topiacazetmeel, aromatische kruiden, specerijen, zout, gistextract, zeewier.

Recepten

Deze rillettes kunt u zo uit het blikje serveren, of even op smaak afmaken. Serveren kan op een toastje, met stokbrood of als ‘witlofschuitje’. Gebruik daarvoor een stronkje witlof met mooie bladeren, pel het stronkje en leg de bladeren een uurtje voor gebruik in koud water. De rillettes in het blikje zeker een uur voor gebruik in de koelkast leggen. Daarna het blikje openen en zo nodig op smaak afmaken. Denk daarbij aan peper, zout en/of een druppel citroensap. Meng dat goed door elkaar en vul de witlof bladeren.