Rillettes de thon
à l’estragon

3,59

Tonijnpastei met dragon

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis

 

 

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Deze ‘rillette de Thon à l’estragon’ is gemaakt van de mooiste stukken tonijn (rugstuk) en is volledig graatloos. Deze smeuige pastei met kleine stukjes tonijn combineert de frisheid van de dragon met de verfijnde smaak van de tonijn.

Serveer deze rillette – eventueel samen met andere rillettes – bij uw apéritief op toast, vul er kersentomaatjes mee, of verwerk het in schuitjes witlof.
Rillettes lenen zich – als u diverse soorten in diverse bewerkingen serveert – uitstekend als ‘tapas’.

(78 gr.)

Tip

Tip

Leg alle rillettes zeker een uur in de koelkast alvorens u ze gaat gebruiken. Serveer ze koel.

Recepten

Rillettes kunt u zo uit het blikje serveren, of even op smaak afmaken. Serveren kan op een toastje, met stokbrood of als ‘witlofschuitje’. Gebruik daarvoor een stronkje witlof met mooie bladeren, pel het stronkje en leg de bladeren een uurtje voor gebruik in koud water. De rilletjes in het blikje zeker een uur voor gebruik in de koelkast leggen. Daarna het blikje openen en zo nodig op smaak afmaken. Denk daarbij aan peper, zout en/of een druppel citroensap. Meng dat goed door elkaar en vul de witlof bladeren: een rillette-soort per witlofblad. Serveer de witlofschuitjes op een schaal die u heeft aangekleed met wat groene slabladen. Zeker als u meerdere soorten rilletjes serveert is dit een feestelijke begeleiding van uw aperitief.