Soupe de poissons aux algues

4,49

Vissoep met stukjes zeewier

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis

Productbeschrijving

Deze vissoep is gemaakt op basis van de lokale vangst. Zij wordt in kleine hoeveelheden en in verschillende stappen bereid zodat alle ingrediënten hun volle geur- en smaakstoffen kunnen afgeven. Deze soep ontleent haar speciale smaak aan kleine, zachte stukjes zeewier die op de tong smelten. De combinatie van het wat zoete zeewier en het zilte van de vis geeft een bijzondere smaaksensatie.

Géén water toevoegen. De soep op zacht vuur opwarmen. De soep is op zichzelf al heel smakelijk. Mocht u haar willen ‘pimpen’, dan kunt u wat crème fraîche toevoegen (voor warme gerechten – en goed doorroeren met een garde).
De Franse manier om deze vissoep te eten is met croûtons, rouille en geraspte gruyère kaas.

(404 gr. – 2 borden)

Recepten