Vorstelijke coquilles
 

9,99

Bevat: 2 schelpen, 120 gr per stuk. Bevat gluten.

Op bestelling, leverdatum 19 november 2018

Informatie over de levering van verse producten vindt u bij Veelgestelde vragen.

Categorie:

Productbeschrijving

Deze schelpen worden door Tipiak in Fouesnant, in Finistère, gemaakt. De kleine coquilles – overigens niet afkomstig uit bretonse wateren – worden in een romige saus met sjalotjes, worteltjes en champignons bereid. De saus bevat naast witte wijn ook rose champagne.

Bereiding
Ontdooi de schelpen niet. Haal de afdekfolie eraf. U kunt ze bereiden in een voorverwarmde oven, op 210 graden. Zet de schelpen vast op aluminiumfolie dat u in elkaar frommelt op een bakplaat. Zet de bakplaat vervolgens op de middelste richel van uw warme oven. Reken op 25 tot 30 min. garing.

U kunt de bevroren coquilles ook in een daarvoor geschikte schaal opwarmen in de magnetron.
Op 700 watt vermogen: tijdsduur 3 min. voor 1 schelp,  5 en een halve minuut voor 2 schelpen.
Op 900 watt vermogen: tijdsduur 2 en een halve min. voor 1 schelp,   5 min. voor 2 schelpen.

Recepten