In:Nieuws

Op de avond van 22 november vindt er in de Paleiszaal van pompgebouw De Esch in Rotterdam een culinaire proeverij plaats die in het bijzonder gericht is op de komende feestdagen. Dat betekent dat u daar topwijnen uit alle windstreken, en heerlijke specialiteiten kunt proeven. Bretagne aan Tafel neemt deel met o.a. kakelverse Bretonse oesters en andere producten die ik eerder in die week speciaal voor deze proeverij ben gaan halen. U kunt niet alleen vast eens proeven en bestellen voor de feestdagen, maar ook – zolang de voorraad strekt – direct het een en ander meenemen als u tijdens het weekend een wat uitgebreidere studie van het heerlijks zou willen maken..

Behalve Bretagne-aan-tafel nemen ook deel: Vinami, Oil & Vinegar Rotterdam, Stirum & Wijnveldt, Kaasboerderij Booij en firma Bijten.

Toegang tot de proeverij is gratis. Voor de luxere producten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein voor de deur. Een nieuwsbriefspecial volgt met meer informatie.

 

Datum: vrijdag 22 november
Tijd: 18.00 – 22.00 uur

Locatie: Paleiszaal van pompgebouw De Esch
Adres: Rijnwaterstraat 11, Rotterdam (wijk De Esch, Kralingen).
Toegang: gratis