In:Nieuws

Bretagne aan Tafel maakt binnenkort weer verse worst. Dat doe ik alleen op bestelling, zodat alles in één keer kan worden geleverd. Het garandeert dus steeds echt VERSE worst met een unieke smaak!
De worstmengsels waar u uit kunt kiezen worden allen op één dag gemaakt, en de volgende dag tot worst verwerkt. Daardoor kunnen de kruiden en diverse smaken goed intrekken.
De worsten worden gemaakt van eersteklas varkensvlees (procureur), varkensspek, superverse kruiden en/of Tome de Rhuys (volmelkse boerderij kaas uit Bretagne). Er zitten geen chemische of bewaarstoffen in. De worst is smeuïg maar niet vet.

De worsten worden na het maken onmiddellijk gevacumeerd, en tenzij u anders aangeeft, direct diepgevroren. Als u ze niet diepgevroren wenst, is het wel zaak om ze dezelfde dag dat ze gemaakt worden af te halen. De diepgevroren worsten worden voor u apart gehouden tot het u uitkomt om ze te halen (maar wel binnen de maand na fabricage!).
Bezorgen kan natuurlijk ook, mits het om grote hoeveelheden gaat (en daar wil ik best een weekend aan besteden..). In dat geval neem ik uiteraard even contact met u op.

2 soorten

Voor de eerstkomende worstsessie, kunt u kiezen uit:
A. worst gemaakt van varkensprocureur, varkensspek, met o.a. verse koriander, knoflook, zout en peperkorrels (groen, zacht).
B. worst gemaakt van varkensprocureur, varkensspek, met o.a. zout, versgemalen peper, Tome de Rhuys (fijngemalen) en een scheut Lambiq (eau de vie uit Bretagne).

Per bestelling geldt een minimum van 4 worsten, per 2 gevacumeerd, naar keuze A of B, of een combinatie van beide. De worsten zijn per stuk ca. 150- 175 gr., prijs per stuk (incl. vacumeren en btw): 2,59 euro.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier